Over Logopedie de Jong

Logopedie de Jong bestaat uit een team van drie allround logopedisten en heeft ruime ervaring met alle voorkomende logopedische problemen bij zowel volwassenen als kinderen. Wij volgen voortdurend bijscholingen om u de beste kwaliteit logopedische zorg te kunnen bieden.

Inmiddels zijn we vertegenwoordigd op zes verschillende vestigingen in Ridderkerk en bieden zowel logopedische zorg in de praktijk alsook in verschillende scholen.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Bij beëindiging van de logopedische behandeling krijgt u een uitnodiging om deel te nemen aan een cliënttevredenheidsonderzoek. U wordt hiervoor via e-mail benaderd door het bedrijf CTO-Logo, een onafhankelijke organisatie. Met behulp van uw mening kunnen wij de zorg die we aanbieden verbeteren. De onderzoeksgegevens worden anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld.

Wie wij zijn

Ekelien de Jong

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Logopedie in Groningen.

Ik ben meteen gaan werken in het Speciaal Basisonderwijs  in Ridderkerk waar ik gedurende 30 jaar veel ervaring heb kunnen opdoen met kinderen die een andere benadering nodig hebben. Kinderen met AD(H)D, een vorm van autisme of kinderen die moeite hebben met leren.

In 1988 ben ik een logopediepraktijk gestart waar ik sindsdien praktijkhouder van ben.

Inmiddels heb ik veel kinderen en volwassenen voorbij zien komen. Ieder met een eigen hulpvraag, een eigen persoonlijkheid. Ik blijf het een uitdaging vinden om te zoeken naar de best passende aanpak. Ieder mens is anders.

Mijn specialisatie ligt bij de behandeling van kinderen met spraak-,taal- en leesproblemen.

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, neem deel aan de kwaliteitskringen KWASI en Good Practice en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

ekelien@logopedie-dejong.nl

Henrike Kootstra-Wichers

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sindsdien werk ik met veel plezier als logopedist en behandel met name kinderen, maar ook jongvolwassenen en volwassenen.

De behandelingen zijn heel divers en afwisselend, omdat elk probleem en iedere cliënt een andere aanpak vereist. Het is elke keer weer een uitdaging om een aanpak te vinden die het best aansluit bij de cliënt en zijn/haar problematiek om zo tot een goed resultaat te komen.

Naast het behandelen vind ik het ook belangrijk en leuk om me te blijven ontwikkelen op het gebied van logopedie. Ik heb o.a. bijscholingen gevolgd op het gebied van OMFT, stem en meertaligheid.

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, neem deel aan de kwaliteitskring Dordrecht en omstreken en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

henrike@logopedie-dejong.nl

Lisanne van Trigt

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij logopedie de Jong. Mijn doel was om na mijn afstuderen in een praktijk en op een school te werken en dat is gelukt! 

Momenteel ben ik bezig met de Master Special Educational Needs. Tijdens deze opleiding verdiep ik mij onder andere in taal, communicatie en ASS (Autisme spectrum stoornis).

Ik hecht binnen de behandeling veel waarde aan een goede vertrouwensband en ik vind het erg belangrijk dat de cliënt zich bij mij op zijn gemak voelt. 

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

lisanne@logopedie-dejong.nl

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, eten & drinken en lezen & spelling. Wij helpen u of uw kind met enthousiasme en vakkundigheid de communicatie te verbeteren. 

kinderen volwassenen

Contact opnemen

Wij staan u graag te woord.

U kunt telefonisch contact opnemen, via email of het aanmeld-en contactformulier.

T 0180 428 293
E info@logopedie-dejong.nl

COPYRIGHT 2017 LOGOPEDIE DE JONG - TAAL IS ALLES | KVK 30244154 | WEBDESIGN INFIGOO CREATIEVE MEDIA